Prima postare :)

Bună, sunt Anca.

Am 27 de ani. Pe lângă activitățile de zi cu zi, două țări schimbate și poftă de viață, 8 dintre acești ani i-am împărțit cu o nouă pasiune: pasiunea de a găti… dulciuri în mod special :D. Partea faină e că am învățat tot pe cont propriu, am participat și la un curs, la diferite ore de aprofundare însă în rest, practică, practică și iar practică.

Da, este prima mea postare pe blogul personal…creat în 2017 😀 (suntem în 2020) ….Anca’s Sweets există totuși din 2012, pe atunci într-o formă mai neexperimentată dar hey, așa e la început. Câștigăm experiență pe măsură ce continuăm și perseverăm. La fel ca în viață.

Iar eu asta am și făcut, într-un mod mai lejer… de asta mi-a luat 8 ani frumoși până să ajung la primul post dar știi, partea frumoasă este gândul și speranța că de acum voi avea un loc în care să pot colecționa și păstra toate rețetele mele dragi, atât pe cele din caietul mamei sau din moși strămoși, cât și pe cele mai moderne sau chiar creații personale. Iar partea și mai grozavă este că nu doar eu mă voi putea bucura de acest lucru, dar și toți prietenii mei!!

Da da, voi cei cu care, pardon, cele cu care obișnuiesc să le împart, de acum avem un loc special în care le veți putea găsi la orice oră din zi sau din noapte. 🙂 asta dacă vă treziți într-o noapte pe la vreo 3, după ce ați avut un vis intens cu un Brownie cu surplus de ciocolată, sau o parfumată porție de clătite. Sau poate o prajitură cu măr? Niște muffins? hmmmmmm, pac pac intri pe Anca’s Sweets și găsești rețetele dorite, numai să fii gata de pus pe treabă. Chiar nu mai contează ora, crede-ma, și nici priceperea în bucătărie!

Și ce poate fi mai plăcut decât gândul că este acolo cineva care a testat deja toate rețetele astea și vine în ajutor nu doar cu sfaturi pozitive dar și cu ponturi, păreri sau chiar experiențe mai puțin fericite (de AȘA NU!!)

Oricum, acest blog nu este destinat doar prietenilor, promit să îl împart cu oricine îi calcă pragul. Voi ajuta cât de mult pot cu sfaturi dar și cu exemple pozitive sau negative din experiența mea personală, bineînțeles.

Așa că să ne punem pe treabă zic! Ding Ding, în curand noi postări se anunță!

O zi faină tuturor!!!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: